Information om var ÖresundsLimmud 2017 äger rum publiceras inte på webbplatsen. Detta gör vi av säkerhetsskäl – i detta avseende följer vi helt rekommendationerna från de säkerhetsansvariga. Den som anmält sig till ÖresundsLimmud 2017 får relevant information ca en vecka före konferensen.

Om du planerar att stanna över natten i Köpenhamn och söker boende hos någon av de danska deltagarna, meddela oss det så snart som möjligt. Vi kommer då att försöka att hitta en värd åt dig.

Det finns ett antal gratis parkeringsplatser i närområdet där konferensen ska hållas. Detta gäller i övrigt hela Köpenhamn som har gratis parkering på söndagar. Om du planerar att köra på morgonen och kan ta med några deltagare, meddela oss gärna det så snart som möjligt.

Om du kommer till Köpenhamn med kollektivtrafik (buss eller tåg), rekommenderar vi dig att ta bussen från centralstationen till konferensen. Räkna med en kortare promenad från den aktuella busshållsplatsen. Detaljerad information sänds till deltagarna någon vecka före konferensen.