Snart är det dags att träffas. Om några dagar kommer våra early bird-priser att försvinna. Men den viktigaste nyheten följer nedan. Texten är något lång men innehåller all viktig information.

Vi har sedan länge planerat att hålla ÖresundsLimud 2024 i Malmö. Tyvärr har vi tvingats, bl.a. av säkerhetsskäl, att välja en för årets ÖresundsLimmud annorlunda modell: ”Go Local” med samtidiga arrangemang i Malmö och Köpenhamn. Därför blir det två arrangemang: ÖresundsLimmud 2024 MLM och OresundsLimmud 2024 CPH vid samma tidpunkt.

UPPDATERADE PROGRAMSIDOR
Vi har redan uppdaterat våra webbplatser:
Malmöprogrammet (MLM) hittar du här (https://www.oresundslimmud.se/presentatorer-2024/)
Köpenhamnsprogrammet (CPH) finns här (https://www.oresundslimmud.dk/oplaegsholdere-2024/)
Observera att smärre ändringar kan inträffa, men vi kommer att hålla dessa två sidor ständigt uppdaterade.
Anmälningsformuläret har också anpassats till det nya programupplägget och finns här ( https://www.oresundslimmud.se/ol-2024-mlm-anmalan/ )

DELTAGARAVGIFTER
Den som redan tidigare har anmält sig och betalat, ber vi meddela oss följande:
Vilket av arrangemangen vill du delta i? Använd vårt uppdaterade formulär och markera tydligt att du redan har betalat anmälningsavgiften. Givetvis kommer vi att kontakta dig för att göra en korrekt återbetalning.

Vill du helt avstå från årets arrangemang (vilket vi såklart hoppas att du inte gör), sänd oss ett kort meddelande via kontaktsidan.

Har du inte hunnit göra någon inbetalning än – använd anmälningsformuläret och markera korrekt vilket arrangemang du vill delta i (Malmö eller Köpenhamn) och gör din betalning till något av de svenska kontona resp. det danska bankkontot.

Är något oklart, kontakta oss.
Varmt välkommen till ÖresundsLimmud 2024 MLM och OresundsLimmud 2024 CPH.