Självklart blir ÖresundsLimmud 2020 i Malmö den 8 mars något för dig!
Skulle du, av någon anledning som vi inte förstår, vara förhindrad att vara med, kom åtminstone till ÖresundsLimmuds förvärmarkväll.
Lördagen den 7 mars kl. 19:30 bjuder vi på ”jazz, swing och 78 rpm”. Givetvis i judisk anda och med tidsenlig utrustning. En timmes kvalitetsunderhållning i en skön blandning av musik, kunskap, nostalgi m m – Skandinaviens bästa ”78 rpm-diskjockey” står för innehållet. För sin ”dels tekniska skicklighet, dels kännedom om spelstil i ett visst musikaliskt traditionsområde” har denne diskjockey utnämnts till riksspelman.

Deltagare i ÖresundsLimmud 2020 bjuds på entréavgiften. Övriga är givetvis varmt välkomna också, dock mot en avgift och efter obligatorisk anmälan. Anmälningssida för denna musikaliskt intellektuella alt. intellektuellt musikaliska kväll kommer snart. Vill du inte missa det, anmäl dig till ÖresundsLimmuds nyhetsbrevslista via vår kontaktsida. (Vi följer strikt GDPR-direktivet – din adress sprids inte vidare och du kan när som helst begära strykning från listan).

Vi ses i Malmö den 7 mars 2020, eller hur?